معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی یزد: مُرغ مورد نیاز نوروز و همچنین ماه رمضان در مرغداری‌های استان در حال پرورش و به موقع کشتار و روانه بازار مصرف می‌شود.

به گزارش یزدفردامهدی غیب الهی گفت: ماه‌های دی و بهمن امسال۶.۶ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان یزد انجام شد که با پرورش این تعداد جوجه یک روزه هیچگونه مشکلی از نظر تامین گوشت گرم مرغ در نوروز و رمضان وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی یزد، خاطرنشان کرد: در ۱۱ ماهه امسال ۳۱ میلیون قطعه جوجه ریزی در مُرغداری‌های استان یزد انجام شدکه نسبت به مدت مشابه سال قبل۱۴ درصد رشد دارد.

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌های انجام شده؛ تا پایان سال ۱۴۰۰ میزان جوجه‌ریزی در مُرغداری‌های استان یزد به ۳۴ میلیون قطعه برسد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی یزد تصریح کرد: هم‌اکنون روزانه ۱۵۰ تن گوشت گرم مرغ وارد بازار مصرف استان یزد می‌شود که یک سوم آن مازاد بر نیاز استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی یزد با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۴ هزار تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز در استان تولید شد، افزود: در این مدت در مجموع ۵۸ هزار تن مرغ در بازار استان یزد و استان‌های همجوار عرضه شده است.

غیب الهی افزود: هم‌اکنون نیاز روزانه گوشت مرغ استان ۸۵ تا حدود ۱۰۰ تن است در حالیکه میانگین کشتار روزانه مرغ اسفندماه ۱۵۰ تن است و روزانه ۵۰ تن گوشت آن مازاد بر نیاز مصرف بازار یزد است.

به گفته وی، در استان ۷۶۸ واحد مرغداری فعال با ظرفیت ۱۲ میلیون قطعه جوجه در هر دوره وجود دارد که در این واحد‌ها به صورت کنترل شده در طول سال جوجه ریزی می‌شود.

تعطیلات رسمی نوروز سال ۱۴۰۱ شمسی، دوشنبه اول فروردین ماه آغاز می‌شود و تا پایان روز ۱۳ فروردین ادامه دارد و روز یکشنبه ۱۴ فروردین ماه سال آینده نخستین روز ماه مبارک رمضان سال ۱۴۴۳ هجری قمری است.


  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا